

CCMS 20-21 BELL SCHEDULE



PERIOD

TIME

LENGTH

 $\left(1\right)$

8:30AM-9:24AM

54 Minutes

 $\left(2\right)$

9:27AM-10:21AM

54 Minutes

3

10:24AM-11:18AM

54 Minutes

4

11:21AM-12:15PM

54 Minutes

5

12:18PM-1:12PM

54 Minutes

6

1:15PM-2:09PM

54 Minutes

(7)

2:12PM-3:08PM

56 Minutes

COYOTE LUNCHES

6th Grade Lunch

Escort:

10:24AM-10:30AM (6 Mins)

Lunch:

10:30AM-11:12AM

(42 Mins)

Pick-up:

11:12AM-11:18AM (6 Mins)

7th Grade Lunch

Escort:

11:21AM-11:27AM (6 Mins)

Lunch:

11:27AM-12:09PM

(42 Mins)

Pick-up:

12:09PM- 12:15PM (6 Mins)

8th Grade Lunch

Escort:

12:18PM-12:24PM (6 Mins)

Lunch:

12:24PM-1:06PM

(42 Mins)

Pick-up:

1:06PM- 1:12PM (6 Mins)



CCMS 20-21 ACTIVITY BELL SCHEDULE

TIME

LENGTH

8:30AM-9:10AM

40 Minutes

2

9:13AM-9:53AM

40 Minutes

3

9:56AM-10:50AM

54 Minutes

4

10:53AM-11:47AM

54 Minutes

5

11:50PM-12:44PM

54 Minutes

6

12:47PM-1:27PM

40 Minutes

1:30PM-2:10PM

40 Minutes

Activity

2:13PM-3:08PM

55 Minutes

COYOTE LUNCHES

6th Grade Lunch

Escort:

9:56AM-10:02AM (6 Mins)

Lunch:

9:56AM-10:50AM (42 Mins)

Pick-up:

10:44AM-10:50AM (6 Mins)

7th Grade Lunch

Escort:

10:53AM-10:59AM (6 Mins)

Lunch:

10:53AM-11:47AM

(42 Mins)

Pick-up:

11:41AM- 11:47AM (6 Mins)

8th Grade Lunch

Escort:

11:50AM-11:56AM (6 Mins)

Lunch:

11:50AM-12:44PM

(42 Mins)

Pick-up:

12:3PM- 12:44PM (6 Mins)