

CCMS 20-21 BELL SCHEDULE



<u>PERIOD</u>

TIME

LENGTH

8:30AM-9:24AM

54 Minutes

 $\left(2\right)$

9:27AM-10:21AM

54 Minutes

3

10:24AM-11:18AM

54 Minutes

4

11:21AM-12:15PM

54 Minutes

5

12:18PM-1:12PM

54 Minutes

 $\binom{6}{}$

1:15PM-2:09PM

54 Minutes

(7)

2:12PM-3:08PM

56 Minutes

COYOTE LUNCHES

6th Grade Lunch

Escort:

10:24AM-10:30AM (6 Mins)

Lunch:

10:30AM-11:12AM (42 Mins)

Pick-up:

11:12AM-11:18AM (6 Mins)

7th Grade Lunch

Escort:

11:21AM-11:27AM (6 Mins)

Lunch:

1-1:27AM-1-2:09AM

(42 Mins)

Pick-up:

12:09AM- 12:15AM (6 Mins)

8th Grade Lunch

Escort:

12:18AM-12:24AM (6 Mins)

Lunch:

12:24AM-1:06AM

(42 Mins)

Pick-up:

1:06AM- 1:12AM (6 Mins)



CCMS 20-21 ACTIVITY BELL SCHEDULE



PERIOD

TIME

LENGTH

8:30AM-9:25AM

55 Minutes

 $\left(2\right)$

9:28AM-10:19AM

51 Minutes

 $\left(3\right)$

10:22AM-11:13AM

51 Minutes

4

11:16AM-12:07PM

51 Minutes

5

12:10PM-1:01PM

51 Minutes

6

1:04PM-1:55PM

51 Minutes

(7)

1:58PM-2:50PM

52 Minutes

COYOTE CORE AND LUNCHES

6th Grade Core 10:22AM-10:43AM

6th Grade Lunch 10:43AM-11:13AM 7th Grade Core 11:16AM-11:37AM

7th Grade Lunch 11:37-12:07

8th Grade Core 12:10PM-12:31PM

8th Grade Lunch 12:31PM-1:01PM